1-888-261-9878

Projectmanagement Tool.

Nu Eenvoudig Gemaakt!

cover

Wat is Birdview PSA?

Birdview PSA is een cloud-gebaseerde project management software welke het voor uw gehele organisatie mogelijk maakt om eenvoudig georganiseerd te blijven.

Monitor taken en budgeten en manage de werkzaamheden effectief. Wanneer u een team heeft bestaande uit meer dan twee personen en u komt er niet meer uit met pen en papier of Excel, dan is Birdview PSA iets voor u!

Waarom Birdview PSA?

 • Moeiteloos sturen en monitoren van organisaties, teams en projecten
 • Permanente toegang tot support en training. Online documentatie en echte mensen die bereikbaar zijn per telefoon, email en webinars
 • Stimuleer samenwerking – toegankelijk vanaf elke locatie, cloud gebaseerd, online meeting mogelijkheden voor teamleden, direct status overzicht van elle teamleden
 • Veel opties en mogelijkheden – aanpasbare set aan mogelijkheden welke aansluit op bijna alle projecteisen, en achterwege blijven wanneer niet van toepassing

Features

 • Uitstekende klantenservice en training
 • Aanpasbare dashboards
 • Mogelijkheid om de interface aan te passen naar uw specifieke behoefte
 • Client portal voor project overzichten
 • Interactieve Gantt charts
 • Ongelimiteerd aantal Projecten, Ongelimiteerd aantal maatwerk velden
 • Cloud of server-based

Pricing

Birdview PSA kost slechts $25.17 of minder, per gebruiker per maand. Om uw licentiekosten te berekenen kunt naar de hosted pricing pagina voor de SaaS optie of de in-house pricing pagina voor de lokale, in-huis opties.

Wij zijn wij

Birdview PSA het belangrijkste product van Logic Software, een gerenommeerd software bedrijf gebaseerd in Toronto, Canada, met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van project management software.

Birdview PSA is ontstaan uit een behoefte, zoals de meeste andere waardevolle ontwikkelingen. Logic Software verzorgde contract-based software ontwikkeling in het begin, en we hadden de behoefte aan een tool welke deze ontwikkelingen kon managen. Een tool die iedereen en elke taak in beeld hield. Met de focus op efficiënt en naadloos project management. Toen we geen bestaande oplossing konden vinden die voldeed aan de behoefte, begonnen we, als software ontwikkelaars, onze eigen oplossing te ontwikkelen.

We wilde geen complex product zoals MS Project, omdat we geloven dat de focus van een bedrijf zijn eigen werkzaamheden en doelstellingen moet zijn, niet het leren van een tool. Als gevolg daarvan stond gebruiksgemak bovenaan de eisen van ons product. En we dit hebben we zelfs verwerkt in de naam!

Het resultaat van een uitzonderlijke gedetailleerde oplossing en een stevige overtuiging dat dergelijke project management tools niet meer dan een uur nodig hebben om er mee te leren werken, hebben ertoe geleid dat Birdview PSA de meest eenvoudige tool is geworden om dagelijks mee te werken.

Wanneer u de druk voelt van een deadline en een altijd groeiende vraag van uw teams inzet, probeer Birdview PSA. Dit is gratis voor de eerste 14 dagen. Deze risk-free trial zal u elke reden geven om dit onderdeel te maken van uw project management.

Elke dag, vertrouwen duizenden gerenommeerde merken en bedrijven uit meer dan 50 landen op Birdview PSA voor hun project management.

Klaar om uw op te laden team met de kracht van een Birdview PSA?

Nice! You just took the first step to achieving game-changing results.

To ensure your demo is tailored to your team’s specific needs, we're connecting you with a product specialist to better understand your requirements.

support illustration

Schedule a 30-minute meeting to start your trial

The calendar is loading... Please wait

It’ll take you 8-minutes to see
Birdview features in action:

 • Project Management
 • Financial Management
 • Resource Management
 • Custom Reporting
 • Artificial Intelligence
happy illustration

Nice! You just took the first step
to achieving game-changing results!

Create your account right now. Have a great start with your 14-day trial!

For the best experience please access Birdview PSA from a desktop PC or tablet or download Birdview PSA app at